Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn
Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn

Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn

Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.

10 min. bereiden
30 min. wachten
5waarderingen

Ingrediënten

1 tl

verse rozemarijn

50 g

Pecorino Romano

450 g

koelverse zoete-aardappelpuree

1

middelgroot ei

75 g

Japans broodkruim panko

Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.

Aan de slag

1

Snijd de rozemarijn fijn. Rasp de kaas. Meng de puree met de fijngesneden rozemarijn, geraspte kaas, het ei en de panko.

2

Maak er 20 koekjes van en laat ze tot gebruik minimaal een half uur opstijven in de koelkast. Bak de koekjes met wat olie in een gourmetpannetje goudbruin en krokant.

tip

bereidingstipJe kunt de koekjes ook in een koekenpan bakken. Verhit wat olie in de pan en bak de koekjes (eventueel in delen) in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.