Gezouten karamelfondue met banaan

Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.

380 kcal

15 min. bereiden

5/5

(3)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • saté- of cocktailprikker


2018 nr. 12 - Feest

2018 week 47-48 - 2018 week 47-48

Aan de slag

  1. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Blijf roeren en laat nog 3 min. zachtjes koken. Meng het zeezout erdoor en laat 10 min. afkoelen.

  2. Snijd ondertussen elke banaan in 4 stukken. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of doe in een zak en verkruimel met een deegroller. Rasp de chocolade grof.

  3. Steek een prikker in een stukje banaan, dip in de karamelfondue en vervolgens in koekkruimels, chocoladerasp of kokosrasp.

Wat vond je van dit recept?

Gezouten karamelfondue met banaan

Fan van banaan in een toetje? Dan ben je zéker ook fan van deze bijzondere fondue.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig