Broccolicouscous met spinazie-kaasrondo's

Lekker voor een dagje zonder vlees.

675 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de couscous en broccolirijst in een schaal met eventueel zout en schenk er het kokende water over. Roer door en laat 10 min. staan.

  2. Verhit ondertussen ¼ van de olie in een grote koekenpan en bak de spinazie-kaasrondo’s 8-10 min. op middelhoog vuur.

  3. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Halveer de cherrytomaten. Verhit 1/4 el olie in de koekenpan en bak de tomaatjes 5 min. op de snijkant.

  4. Snijd voor de dressing de sjalot en peterselie fijn. Meng met de kappertjes, 1 el kappertjesvocht (per 4 personen), de mosterd, de rest van de olie, peper en eventueel zout.

  5. Roer de couscous en broccolirijst los en meng met de dressing en tomaatjes. Bestrooi met het amandelschaafsel en serveer met de spinazie-kaasrondo’s.

Broccolicouscous met spinazie-kaasrondo's

Lekker voor een dagje zonder vlees.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig