Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie

Een romige toplasagne voor visliefhebbers.

565 kcal

20 min. bereiden, 45 min. oventijd

4/5

(185)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • hapjespan of wok

  • staafmixer

  • ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)


2019 nr. 02 - Soep, winterkost om warm van te worden

2020 week 05-06 - 2020 week 05-06

2019 week 11-12 - 2019 week 11-12

Aan de slag

  1. Laat de kabeljauwfilets ontdooien.

  2. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de kabeljauwfilets droog, bestrooi met peper en snijd in stukken van 2 cm. Meng met de zalmblokjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en laat de spinazie in delen in 5 min. slinken op laag vuur.

  3. Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg de kookroom en dille toe aan de spinazie en laat 1 min. koken. Neem van het vuur en pureer met de staafmixer.

  4. Bedek de ovenschaal met ⅓ van de spinazie-dillesaus, ⅓ van de lasagnebladen, ⅓ van de zeekraal en ⅓ van de kabeljauw. Maak zo nog 2 lagen. Bedek de laatste laag met geitenkaas. Bak de lasagne in de oven in ca. 45 min. gaar.

  • serveertipBewaar wat zeekraal en garneer de lasagne vlak voor het serveren.

Wat vond je van dit recept?

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie

Een romige toplasagne voor visliefhebbers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig