Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla

Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla

Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!

10 min. bereiden
5 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbak roombotercroissants

4

middelgrote eieren

75 ml

halfvolle melk

15 g

ongezouten roomboter

100 g

gerookte zalmblokjes

30 g

veldsla

Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants in ca. 5 min. af.

2

Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is. Dit duurt ca. 3 min. Roer de zalmblokjes er losjes door.

3

Snijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door. Vul ze met het roerei en de veldsla.

tip

variatietipLekker met avocadopuree, rauwe tomaat, uitgebakken pancetta & tuinkers.

variatietipLekker met brie, plakjes appel, pecannoten & honing. Bak de croissants met de vulling af in de oven.

variatietipLekker met banaan, 3 kleuren choco-paaseitjes & gezouten pinda's. Bak de croissants met de vulling af in de oven.

Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla

Instructievideo - 00:42 min.