Mexi­caan­se tor­til­la met ijs­berg­sla en peen ju­li­en­ne

Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!

(5) waardeer
mexicaans hoofdgerecht Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker! 4 personen
3 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.
  2. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.
  4. Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 1.040 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2019 week 21-22

Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se tor­til­la met ijs­berg­sla en peen ju­li­en­ne

1
1
  • 500 g HAK Mexicaanse groenteschotel

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.

2
2
  • 8 worteltortilla's

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 200 g gesneden ijsbergsla
  • 150 g peen julienne
  • 100 g geraspte cheddar

Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla.

4
4

Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.

5
5
  • 125 g sour cream

Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.