bewaar
Stamppotje met andijvie en een gekookt ei
Stamppotje met andijvie en een gekookt ei
bewaar

Stamppotje met andijvie en een gekookt ei

Zomerstamppot met andijvie en normale en zoete aardappel die ook nog eens gezond is.

25 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

zoete aardappelen

500 g

kruimige aardappelen

4

middelgrote eieren

125 g

AH Biologisch mozzarella

100 ml

magere melk

500 g

fijngesneden andijvie

1.6 g

versgemalen zwarte peper

400 mg

citroenrasp

Dit heb je nodig

  • pureestamper of pureeknijper

Zomerstamppot met andijvie en normale en zoete aardappel die ook nog eens gezond is.

Aan de slag

1

Schil de zoete en de gewone aard­appelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water in ca. 20 min. gaar.

2

Kook ondertussen de eieren in ca. 6 min. zacht. Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm de melk.

3

Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Roer de warme melk erdoor en voeg op laag vuur de gesneden andijvie in delen toe. Roer goed. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en citroenrasp.

4

Roer de mozzarella door de stamppot en serveer met de gehalveerde eitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stamppotje met andijvie en een gekookt ei

Zomerstamppot met andijvie en normale en zoete aardappel die ook nog eens gezond is.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig