Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas
Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas
bewaar
bewaar

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook!

15 min. bereiden
84waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de champignons elk in 6 parten en de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van ca. 1 cm.

2

Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de champignons met de funghi trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.

3

Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en schep om. Verdeel over de pitabroodjes en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig