Quinoaburgers met zwarte bonen
Quinoaburgers met zwarte bonen
bewaar
bewaar

Quinoaburgers met zwarte bonen

Deze burgers krijgen structuur en extra pit door de toevoeging van zwarte bonen. We like!

25 min. bereiden
licht pittig
4waarderingen

Aan de slag

1

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af en laat goed uitlekken. Rasp ondertussen de cheddar. Spoel de bonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Prak met een vork tot grove puree.

2

Meng de quinoa, kaas, bonen, paneermeel, de helft van de tabasco en het ei goed door elkaar tot een plakkerig mengsel. Voeg eventueel extra paneermeel toe. Bestrooi met peper en eventueel zout. Vorm met natte handen 4 burgers van het mengsel (per 4 personen). Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers 12 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

3

Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Meng de mayonaise met de rest van de tabasco. Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de mayonaise. Beleg met de veldsla, een burger en tomaten.

Quinoaburgers met zwarte bonen

Instructievideo - 00:58 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quinoaburgers met zwarte bonen

Deze burgers krijgen structuur en extra pit door de toevoeging van zwarte bonen. We like!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig