Wentelteefjes zonder ei
Wentelteefjes zonder ei

Wentelteefjes zonder ei

Zonder ei maar mét aardbeien en verse slagroom.

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

kristalsuiker

1 tl

gemalen kaneel

1 el

maizena

250 ml

halfvolle melk

8 sneetjes

wit casinobrood

40 g

ongezouten roomboter

Zonder ei maar mét aardbeien en verse slagroom.

Aan de slag

1

Klop de suiker, kaneel, maizena en melk los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het melkmengsel.

2

Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de boter en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.

tip

combinatietipLekker met aardbeien en verse slagroom.