bewaar
Wentelteefjes van paasbrood
Wentelteefjes van paasbrood
bewaar

Wentelteefjes van paasbrood

Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 porties

1

middelgroot ei

100 ml

halfvolle melk

½ tl

gemalen kaneel

4 sneetjes

feeststol

30 g

ongezouten roomboter

2 el

paashagel XL

Heb je nog wat paasbrood over? Niet weggooien! Maak er deze wentelteefjes mee.

Aan de slag

1

Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Wentel de sneetjes paasbrood door het eimengsel.

2

Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Bak 2 sneetjes in 3 min. goudbruin. Keer halverwege.

3

Herhaal deze stap voor de rest van de sneetjes. Bestrooi de wentelteefjes met de paashagel.

combinatietipLekker met verse aardbeien