Noedels met krokant gebakken gehakt & Japanse wokgroente
Dat je maar 15 minuten nodig hebt om zoiets lekkers te maken: hallelujah!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 teen knoflook
- ½ rode peper
- 300 g mager rundergehakt
- 5 el Go-Tan woksaus oyster garlic
- 2 el sesamolie
- 800 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
- 250 g Go-Tan egg noodles
- 2 el wit sesamzaad
Advertentie
Bereiden
- Snijd de knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper, halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees van een halve rode peper fijn.
- Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Giet het vocht af en zet terug op het vuur. Voeg de knoflook en rode peper toe en bak het vlees nog 8 min. tot het vlees knapperig is. Voeg de laatste minuut 4/5 van de woksaus toe.
- Verhit de sesamolie in een wok en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de rest van de woksaus toe en verwarm 2 min. mee.
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de noedels samen met het gehakt en de groente naast elkaar over diepe borden en bestrooi met het sesamzaad.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 530 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 58 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 640 mg
- vezels 5 g
Pittigheid
Ook te zien in
Noedels met krokant gebakken gehakt & Japanse wokgroente
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Noedels met krokant gebakken gehakt & Japanse wokgroente
- 1 teen knoflook
Snijd de knoflook fijn.
- ½ rode peper
Snijd het steeltje van de rode peper, halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees van een halve rode peper fijn.
- 300 g mager rundergehakt
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul.
Giet het vocht af en zet terug op het vuur. Voeg de knoflook en rode peper toe en bak het vlees nog 8 min. tot het vlees knapperig is.
- 4 el Go-Tan woksaus oyster garlic
Voeg de laatste minuut de woksaus toe.
- 2 el sesamolie
- 800 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
Verhit de sesamolie in een wok en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur.
- 1 el Go-Tan woksaus oyster garlic
Voeg de rest van de woksaus toe en verwarm 2 min. mee.
- 250 g Go-Tan egg noodles
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 el wit sesamzaad
Verdeel de noedels samen met het gehakt en de groente naast elkaar over diepe borden en bestrooi met het sesamzaad.