Druk 100 g frambozen (per 4 porties) in een diep bord plat met een vork. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het chiazaad met de kokosmelk, het water, de ahornsiroop en 1 el limoensap.
Meng de helft van de chiapudding met de geplette frambozen. Dek de roze chiapudding en witte chiapudding los van elkaar af met vershoudfolie en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Verdeel de roze chiapudding over de glazen. Verdeel hierover de witte chiapudding. Verdeel de granola, het limoenrasp en de rest van de frambozen over de pudding.
Chiapudding met framboos
Wist je dat chia zorgt voor een pudding effect? Alleen een nachtje laten staan en je hebt een heerlijk ontbijt (to go)!
- bereidingstipDeze chiapudding is ideaal om ’s avonds te maken en in de koelkast te bewaren tot de volgende ochtend.
Gerelateerde recepten
Chiapudding met framboos
Wist je dat chia zorgt voor een pudding effect? Alleen een nachtje laten staan en je hebt een heerlijk ontbijt (to go)!

nagerecht
4 personen
290 kcal
5 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Druk 100 g frambozen (per 4 porties) in een diep bord plat met een vork. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het chiazaad met de kokosmelk, het water, de ahornsiroop en 1 el limoensap.
Meng de helft van de chiapudding met de geplette frambozen. Dek de roze chiapudding en witte chiapudding los van elkaar af met vershoudfolie en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Verdeel de roze chiapudding over de glazen. Verdeel hierover de witte chiapudding. Verdeel de granola, het limoenrasp en de rest van de frambozen over de pudding.
bereidingstip:Deze chiapudding is ideaal om ’s avonds te maken en in de koelkast te bewaren tot de volgende ochtend.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
140 g verse frambozen
½ limoen
60 g chiazaad
200 ml kokosmelk
300 ml water
1 el ahornsiroop
6 el Eat Natural super granola amandel-zaden
Dit heb je nodig
vershoudfolie