Sushibrood

We gebruiken brood in plaats van rijst voor deze 'sushisandwiches'

95 kcal

15 min. bereiden

licht pittig

3.5/5

(6)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • kaasschaaf

  • tapasprikkers


Aan de slag

  1. Snijd de korstjes van het brood. Meng de zuivelspread met de wasabi. Besmeer elk sneetje brood aan 1 kant met de zuivelspread. Beleg 4 sneetjes (per 16 stuks) met de rucola en biet en dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar beneden. Snijd elke sandwich in 4 gelijke rechthoeken.

  2. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Wikkel de zalm om de sandwiches, maar laat de zijkanten vrij. Wikkel de plakjes komkommer om de zalm, maar laat de zalm nog zien. Steek in elke sandwich een tapasprikker en serveer.

  • bereidingstipJe kunt de sandwiches 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • variatietipJe kunt de sandwiches ook maken met volkorenbrood.

Wat vond je van dit recept?

Sushibrood

We gebruiken brood in plaats van rijst voor deze 'sushisandwiches'

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig