Makkelijke kaneelbroodjes

Deze easy broodjes rol je in 10 min. de oven in!

95 kcal

10 min. bereiden, 20 min. oventijd

4.1/5

(151)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 30 gram ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 3 eetlepel kristalsuiker

    kristalsuiker

  • 2 theelepel gemalen kaneel

    gemalen kaneel

  • 60 gram pecannoten

    pecannoten

  • 270 gram vers bladerdeeg

    vers bladerdeeg

oktober 2019 - oktober 2019

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de boter in een steelpan op laag vuur smelten, neem direct van het vuur. Meng de kristalsuiker met de kaneel en hak de pecannoten fijn.

  2. Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi met de kaneelsuiker en de pecannoten. Rol vanaf de lange kant strak op. Snijd 1 cm van de zijkanten eraf en snijd de rol in plakken van 1½ cm.

  3. Verspreid de rolletjes met de snijkant naar boven over de bakplaat. Zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

  • Makkelijke kaneelbroodjes

    Instructievideo - 00:22 min.

Wat vond je van dit recept?

Makkelijke kaneelbroodjes

Deze easy broodjes rol je in 10 min. de oven in!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig