bewaar
Mac and cheese in een gourmetpannetje
Mac and cheese in een gourmetpannetje
bewaar

Mac and cheese in een gourmetpannetje

Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

6 porties

150 g

macaroni

100 g

zuivelspread

75 g

geraspte belegen kaas

½ tl

gemalen nootmuskaat

2

bosuitjes

45 g

Parmigiano Reggiano-poeder

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.

Aan de slag

1

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de zuivelspread, geraspte belegen kaas en nootmuskaat door de warme macaroni. Snijd de bosui in dunne ringen.

2

Serveer de macaroni en Parmezaanse kaas in losse bakjes bij het gourmetten. Verdeel de macaroni over de gourmetpannetjes en bestrooi met het kaaspoeder. Laat in 3 min. onder de grill van het gourmetstel smelten. Bestrooi met wat bosui en serveer.

Mac 'n cheese gourmetpannetje

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mac and cheese in een gourmetpannetje

Tijd voor gourmetten 2.0: mac 'n cheese past óók in een minipan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig