Wraps met kipfilethaasjes
Wraps met kipfilethaasjes

Wraps met kipfilethaasjes

Je eigen wrap beleggen wordt een fiesta met deze fijne Mexicaanse (kleuren)mix.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
licht pittig
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprikamix

3

rode uien

450 g

kipfilethaasjes

3 el

Mexicaanse tacokruiden

2 el

arachideolie

8

tortillawraps

15 g

verse platte peterselie

150 g

salsa mild

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Je eigen wrap beleggen wordt een fiesta met deze fijne Mexicaanse (kleuren)mix.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Snijd de rode uien elk in 8 parten.

2

Meng de paprika met de rode ui, kipfilethaasjes, Mexicaanse tacokruiden, olie en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.

3

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.

4

Doe de salsa in een bakje. Verdeel het kip-groentemengsel over een schaal. Garneer met de peterselie. Zet het bakje en de schaal op tafel samen met de wraps. Zo kan ieder zijn eigen wrap beleggen.