Pasta pesto met kastanjechampignons, geitenkaas & notenpangrattato
Pasta pesto met kastanjechampignons, geitenkaas & notenpangrattato
bewaar
bewaar

Pasta pesto met kastanjechampignons, geitenkaas & notenpangrattato

Supercombi: pesto met heerlijk verse pappardelle. De crunchy amandel-kruidentopping maakt dit pastagerecht echt af.

25 min. bereiden
221waarderingen

Aan de slag

1

Hak de amandelen grof. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de panko, tijm en amandelen in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Schep regelmatig om. Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Voeg toe aan de panko en bak nog 2 min. mee (pangrattato). Neem van het vuur.

2

Snipper ondertussen de ui. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de ui en champignons met peper 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

3

Kook ondertussen de pasta in 4 min. beetgaar. Giet af.

4

Snijd de salade-ui in dunne ringetjes en schep samen met de pestosaus en pasta door de groente. Verdeel over borden, verdeel de geitenkaas in stukken erover en bestrooi met de notenpangrattato. Snijd de halve citroen in parten en serveer erbij.

variatietipBesmeer geroosterd brood met de rest van de pesto en verdeel er wat tomaatjes of mozzarella over.
algemeenPangrattato is een Italiaans mengsel met krokant gebakken broodkruim als basis. Heb je pangrattato over? Strooi het dan de volgende dag over een salade of gekookte groente.
algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta pesto met kastanjechampignons, geitenkaas & notenpangrattato

Supercombi: pesto met heerlijk verse pappardelle. De crunchy amandel-kruidentopping maakt dit pastagerecht echt af.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig