Mocktail wortel-gemberfizz met kurkuma

Oranje boven! De kurkuma, gember, wortel & sinaasappel geven een verrassend lekkere smaakcombi.

75 kcal

5 min. bereiden

5/5

(1)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 perssinaasappel

    perssinaasappel

  • 0.5 theelepel kurkuma

    kurkuma

  • 12 ijsblokjes

    ijsblokjes

  • 250 ml vers groentesap wortel-sinas-gember

    vers groentesap wortel-sinas-gember

  • 500 ml koolzuurhoudend water

    koolzuurhoudend water

  • 4 eetlepel gembersiroop

    gembersiroop

Dit heb je nodig

  • cocktailglazen


Aan de slag

  1. Snijd 1 dun schijfje per persoon van de sinaasappel en halveer de schijfjes. Pers de rest van de vrucht uit. Roer de kurkuma door het sap.

  2. Verdeel wat ijsblokjes over de cocktailglazen. Verdeel achtereenvolgens de halve sinaasappelschijfjes, het sinaasappelsap, verse groentesap, koolzuurhoudend water en de gembersiroop over de glazen. Roer door en serveer.

  • serveertipVerse munt in huis? Garneer elk glas met een takje.

Wat vond je van dit recept?

Mocktail wortel-gemberfizz met kurkuma

Oranje boven! De kurkuma, gember, wortel & sinaasappel geven een verrassend lekkere smaakcombi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig