Kombucha mocktail met koriandersuiker en limoen
Kombucha mocktail met koriandersuiker en limoen

Kombucha mocktail met koriandersuiker en limoen

Deze mocktail o.b.v. kombucha met een rand van koriandersuiker is net zo spannend als dat 'ie klinkt!

5 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ tl

korianderzaad

2 el

fijne kristalsuiker

½

limoen

6

ijsblokjes

250 ml

Captain Kombucha original

200 ml

Spa fruit lemon cactus koolzuurhoudend

Dit heb je nodig

  • vijzel of staafmixer

  • cocktailglazen

Deze mocktail o.b.v. kombucha met een rand van koriandersuiker is net zo spannend als dat 'ie klinkt!

Aan de slag

1

Maal het korianderzaad fijn in de vijzel. Meng op een schoteltje met de suiker. Snijd 2 partjes per persoon van de limoen. Maak de randen van de cocktailglazen vochtig door er een limoenpartje langs te halen. Doop de randen in de koriandersuiker.

2

Verdeel de limoenpartjes en wat ijsblokjes over de glazen. Verdeel de kombucha en lemon cactus over de glazen.