bewaar
Krieltjes uit de airfryer
Krieltjes uit de airfryer
bewaar

Krieltjes uit de airfryer

Dat wordt guilt-free aardappeltjes eten!

10 min. bereiden
25 min. wachten
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

krieltjes in de schil

2 takjes

verse rozemarijn

2 tenen

knoflook

1

citroen

2 el

milde olijfolie

1 tl

versgemalen peper

Dit heb je nodig

  • airfryer XL

  • schone theedoek

Dat wordt guilt-free aardappeltjes eten!

Aan de slag

1

Verwarm de airfryer voor op 180 °C.

2

Was de krieltjes en droog ze in een schone theedoek. Haal de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd ze fijn.

3

Snijd de knoflook fijn. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de rozemarijn met de knoflook, het citroenrasp, de olijfolie en peper. Meng met de krieltjes. Bak 25 min. in het mandje van de airfryer. Schud halverwege om. Bestrooi met zout.