Krieltjes met sperziebonen en kipchipolataworstjes uit de airfryer

Een volledig maaltje uit de airfryer. Ga aan de slag met krieltjes, sperziebonen en kipworstjes! Met een halfuurtje heb je het op tafel getoverd.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Maak de sperziebonen schoon, maar laat het puntje zitten. Snijd de rode ui in ringen. Meng de krieltjes met de sperziebonen, ui, olie, het venkelzaad, peper en eventueel zout.

  2. Verdeel over het mandje van de airfryer en bak in 20 min. op 200˚C gaar. Schud halverwege om. Snijd elk chipolataworstjes in drieën en verdeel erover. Bak nog 10 min. in de airfryer.

  3. Meng ondertussen de knoflookmayonaise met de yoghurt en azijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn.

  4. Bestrooi het gerecht met de peterselie en verdeel de yoghurt-mayosaus erover.

  • vegatipVervang de kipchipolata door bijvoorbeeld plantaardige chipolataworstjes.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Krieltjes met sperziebonen en kipchipolataworstjes uit de airfryer

Een volledig maaltje uit de airfryer. Ga aan de slag met krieltjes, sperziebonen en kipworstjes! Met een halfuurtje heb je het op tafel getoverd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig