Tortilla-kebabspiesjes uit de airfryer

Deze tortilla kebab-spiesjes uit de airfryer zijn 100% de hype waard.

30 min. bereiden / 10 min. wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de ui. Doe het gehakt met de geraspte ui en ½ van de knoflook in een kom. Voeg ²⁄₃ van de peterselie, ras el hanout, tomatenpuree, paprikapoeder, de helft van de olie en eventueel zout toe en meng goed.

  2. Snijd de zijkanten van de wraps zodat je 6 vierkanten hebt van 16 x 16 cm. Verdeel het gehaktmengsel over de vierkante wraps, zorg dat het egaal verdeeld is. Stapel de wraps op en snijd in 4 gelijke repen. Leg de repen op hun kant, tegen elkaar aan en steek de sateprikkers erin en snijd in 4 gelijke spiezen. Smeer rondom in met de rest van de olie en bak 10 min. In de airfryer op 180 C, airfryer stand.

  3. Meng ondertussen de yoghurt, mayonaise, de rest van de knoflook en de rest van de peterselie tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Haal de spiezen uit de airfryer en serveer met de knoflooksaus.

  • serveertipLekker met een frisse salade van komkommer, tomaat en fijngesneden rode ui.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Tortilla-kebabspiesjes uit de airfryer

Deze tortilla kebab-spiesjes uit de airfryer zijn 100% de hype waard.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig