- Rooster de pistachenoten 2 min. op middelhoog vuur in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord en hak fijn. 
- Pel de bananen en doe samen met de cacaopoeder, kaneel en yochurt kokos start in de blender en mix tot een smoothie. 
- Verdeel de smoothie over kommen. Verdeel de rest van de yochurt start over de kommen. Garneer met de verse frambozen en de fijngehakte pistachenoten. 
Choco-smoothiebowl met frambozen
Een vegan smoothiebowl met chocolade = basically een toetje voor ontbijt.
Choco-smoothiebowl met frambozen
Een vegan smoothiebowl met chocolade = basically een toetje voor ontbijt.

2 personen
375 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
- Rooster de pistachenoten 2 min. op middelhoog vuur in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord en hak fijn. 
- Pel de bananen en doe samen met de cacaopoeder, kaneel en yochurt kokos start in de blender en mix tot een smoothie. 
- Verdeel de smoothie over kommen. Verdeel de rest van de yochurt start over de kommen. Garneer met de verse frambozen en de fijngehakte pistachenoten. 
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 el gepelde pistachenoten
2 bananen
1 el cacaopoeder
1 tl gemalen kaneel
200 ml koelverse yochurt kokos ongezoet
70 g verse frambozen
Dit heb je nodig
- blender