Runderballetjes met broccoli & kikkererwten uit de oven

Deze balletjes maak je niet met gehakt maar van worst! Lekker en ook nog eens snel klaar.

665 kcal

15 min. bereiden, 15 min. oventijd

4.2/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


Allerhande Box Week 10 2020 - Allerhande Box Week 10 2020

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder het vel van de worsten en rol met vochtige handen van het worstvlees van elke worst 6 balletjes.

  2. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Meng de kikkererwten met de broccoli, ras el hanout en de olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de runderballetjes over de groente. Bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

  3. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Verdeel de ovenschotel over borden, garneer met de peterselie en serveer met de hummus.

Wat vond je van dit recept?

Runderballetjes met broccoli & kikkererwten uit de oven

Deze balletjes maak je niet met gehakt maar van worst! Lekker en ook nog eens snel klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig