bewaar
Aziatische slawraps met kip & rijst
Aziatische slawraps met kip & rijst
bewaar

Aziatische slawraps met kip & rijst

Gebruik sla als wrap en vul ze met pandanrijst en kip met sesam ketjap.

15 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

pandanrijst

2

middelgrote uien

1 el

arachideolie

300 g

kipgehakt naturel

400 g

spitskool

240 ml

woksaus ketjap sesam

2

kropjes babyromainesla

2

bosuitjes

1 el

sesamzaad

Gebruik sla als wrap en vul ze met pandanrijst en kip met sesam ketjap.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.

2

Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de spitskool en de helft van de woksaus toe en roerbak 3 min. Haal ondertussen de blaadjes van de kropjes sla los en snijd de bosui in dunne ringen.

3

Serveer de rijst, het kipgehakt, de rest van de woksaus, de bosui en het sesamzaad in aparte kommetjes. Schep steeds wat rijst, kipgehakt, bosui en sesam- zaad in een slablad, rol op en dip in de woksaus.