Paprikawraps met tonijnsalade & appel

Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!

390 kcal

15 min. bereiden

4.8/5

(46)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 284 gram skipjack tonijn in olijfolie

    skipjack tonijn in olijfolie

  • 300 gram rauwkost radijsmix

    rauwkost radijsmix

  • 4 eetlepel citroenmayonaise

    citroenmayonaise

  • 2 Jazz appels

    Jazz appels

  • 4 No Fairytales paprika & chili tortilla's

    No Fairytales paprika & chili tortilla's

Aan de slag

  1. Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el van de olie op (per 4 personen). Meng de tonijn en opgevangen olie met de rauwkost en de citroen-mayonaise, peper en zout. Was de appels, snijd ze elk ongeschild in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

  2. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over de borden en verdeel de tonijnsalade en appelstukjes erover.

Wat vond je van dit recept?

Paprikawraps met tonijnsalade & appel

Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig