bewaar
Traybake met gnocchi en chipolataworstjes
Traybake met gnocchi en chipolataworstjes
bewaar

Traybake met gnocchi en chipolataworstjes

Traybake gnocchi, moet kunnen! Combineer met lekker veel groente en een worstje en je kunt zo aan tafel.

5 min. bereiden
30 min. oventijd
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

70 g

pesto arrabbiata

2 el

water

600 g

ovengroente prei, gele peen, kastanjechampignon

250 g

romaatjes

8

runderchipolataworstjes

800 g

koelverse gnocchi

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Traybake gnocchi, moet kunnen! Combineer met lekker veel groente en een worstje en je kunt zo aan tafel.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Meng de pesto met het water. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de helft van de pesto. Leg de romaatjes aan de tak ertussen. Rooster 30 min. in het midden van de voorverwarmde oven.

3

Snijd ondertussen de chipolataworstjes in stukken van 3. Neem na 15 min. de bakplaat uit de oven, verdeel de worstjes, gnocchi en de rest van de pesto tussen de groente. Schep om en bak nog 15 min.