bewaar
Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers
Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers
bewaar

Ravioli met romige tijmsaus en kaassnippers

Deze romige ravioli met tijmsaus is in 15 minuten klaar. Top af met kaassnippers!

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

30 g

pijnboompitten

250 g

ravioli funghi porcini

3 takjes

verse tijm

1 teen

knoflook

30 g

ongezouten roomboter

250 ml

kookzuivel

80 g

parrano snippers

½

bakje tuinkers

Deze romige ravioli met tijmsaus is in 15 minuten klaar. Top af met kaassnippers!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten al omscheppend in 5 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen.

2

Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af.

3

Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm en rasp de knoflook. Smelt de boter in een koekenpan en fruit de tijmblaadjes en knoflook 1 min. op laag vuur. Schenk de kookzuivel erbij en breng zachtjes aan de kook. Voeg al roerend in delen de kaas toe en meng tot een egale saus.

4

Verdeel de ravioli en saus over de borden en bestrooi met de pijnboompitten, de rest van de kaassnippers en de tuinkers. Lekker met versgemalen zwarte peper.