Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

15 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

varkensbraadworsten

3 el

zonnebloemolie

1 el

venkelzaad

500 g

gnocchi

800 g

Italiaanse roerbakmix cavolo nero

Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

Aan de slag

1

Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

3

Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.

tip

Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Instructievideo - 00:23 min.