Stamp­pot met Ita­li­aan­se groen­te en braad­worst

Deze stamppot met Italiaanse groente is molto buono. Al zeggen we het zelf.

(11) waardeer
italiaans hoofdgerecht Deze stamppot met Italiaanse groente is molto buono. Al zeggen we het zelf. 4 personen
3 11

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan. Bak de runderbraadworsten op middelhoog vuur in 13 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote hapjespan en roerbak de roerbakgroente 4-5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Voeg de aardappelpuree toe aan de groenten en schep op laag vuur goed door. Schep de semi-gedroogde cherrytomaatjes erdoor en breng op smaak met peper.
  3. Serveer met de braadworsten en verdeel de dijonmosterd over de borden.
video

Stamp­pot met Ita­li­aan­se groen­te en braad­worst

leuk-snel - 00:20 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 50 g
    waarvan suikers 11 g
  • vet 44 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 1.240 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Stamppot met Italiaanse groente en braadworst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Stamp­pot met Ita­li­aan­se groen­te en braad­worst

1
1
  • 1 el milde olijfolie
  • 4 runderbraadworsten

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de runderbraadworsten op middelhoog vuur in 13 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.

2
2
  • 2 el milde olijfolie
  • 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero

Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een grote hapjespan en roerbak de roerbakgroente 4-5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 800 g koelverse aardappelpuree

Voeg de aardappelpuree toe aan de groenten en schep op laag vuur goed door.

4
4
  • 200 g semi-gedroogde cherrytomaatjes

Schep de semi-gedroogde cherrytomaatjes erdoor en breng op smaak met peper.

5
5
  • 4 el dijonmosterd

Serveer met de braadworsten en verdeel de dijonmosterd over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.