bewaar
Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven
Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven
bewaar

Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven

Alle lekkerbekken verzamelen! Vanavond eten we een lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven.

10 min. bereiden
25 min. oventijd
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

koelverse aardappelpartjes met schil

2 el

arachideolie

4

diepvries lekkerbekjes

400 g

Italiaanse roerbakmix cavolo nero

250 g

gesneden kastanjechampignons

90 g

koelverse pestospread

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Alle lekkerbekken verzamelen! Vanavond eten we een lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappelpartjes met de olie, peper en zout over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de lekkerbekjes over een met bakpapier bekleed rooster. Bak de aardappeltjes ca. 25 min. onder de lekkerbekjes in de oven. Keer de vis halverwege.

2

Snijd ondertussen de cavolo nero uit de mix grof. Neem de aardappeltjes halverwege uit de oven, schep de roerbakgroente en champignons erdoor en zet voor ca. 13 min. weer terug in de oven.

3

Neem de bakplaat uit de oven en schep voorzichtig om met de pestospread. Serveer met de lekkerbekjes.

bereidingstipJe kunt de lekkerbekjes ook in de airfryer bereiden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

combinatietipDe lekkerbekjes zijn lekker met een schijfje citroen.