bewaar
Naan met gebakken feta, hummus en groente
Naan met gebakken feta, hummus en groente
bewaar

Naan met gebakken feta, hummus en groente

Met deze volgeladen kleurrijke naan maak je met weinig moeite veel indruk. En dat met maar 5 ingrediënten!

10 min. bereiden
10 min. oventijd
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

feta 43+

4 el

milde olijfolie

1 el

Provençaalse kruiden

4

mininaans

800 g

Provençaalse roerbakmix

2 el

Euroma Franse ratatouille-kruiden

200 g

hummus pikant

Dit heb je nodig

  • kleine ovenschaal Ø 10 cm

Met deze volgeladen kleurrijke naan maak je met weinig moeite veel indruk. En dat met maar 5 ingrediënten!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Dep de feta droog, bestrijk met de helft van de olijfolie en bestrooi rondom met de Provençaalse kruiden. Leg in een kleine ovenschaal en bak 10 min. in het midden van de oven.

2

Verhit de rest van de olijfolie in een hapjespan en de roerbakgroente met de rest van de Franse ratatouillekruiden, peper en zout 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Besmeer de naanbroden met de hummus en verdeel de groenten erover. Breek de feta in stukken en verdeel erover.

Naan met gebakken feta, hummus en groente

Instructievideo - 00:25 min.