Wraps met gegrilde groente en hummus

Makkelijk en lekker. Deze wraps met hummus, gegrilde groenten en een omelet met ras el hanout staan in 20 minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag.

645 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit ⅖ olie in een hapjespan en laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout en laat uitlekken in een vergiet.

  2. Snijd de koriander fijn. Klop de eieren los met de ras el hanout, peper, ½ van de koriander en eventueel zout.

  3. Verhit ½ el olie in dezelfde hapjespan op middelhoog vuur en schenk ⅙ van het eimengsel in de pan. Bak 2-3 min. en keer halverwege. Schep op een bord. Maak zo nog 5 omeletten. Hou warm onder aluminiumfolie.

  4. Besmeer de tortilla’s met de hummus en verdeel de omeletten erover. Verdeel de gegrilde groenten en spinazie erover. Vouw de zijkanten van de wraps naar binnen, rol vervolgens strak op en snijd schuin door. Verdeel de rest van de koriander erover.

Wraps met gegrilde groente en hummus

Makkelijk en lekker. Deze wraps met hummus, gegrilde groenten en een omelet met ras el hanout staan in 20 minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig