bewaar
Toast met citroenricotta en komkommer
Toast met citroenricotta en komkommer
bewaar

Toast met citroenricotta en komkommer

Binnen 5 min. staat deze toast met citroenricotta en komkommer op tafel! Of kun jij het nog sneller?

5 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 sneetjes

volkorenbrood

1

komkommer

½

citroen

10 g

verse bieslook

250 g

ricotta

2½ el

milde olijfolie

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Binnen 5 min. staat deze toast met citroenricotta en komkommer op tafel! Of kun jij het nog sneller?

Aan de slag

1

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten.

2

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Snijd de bieslook fijn. Meng de ricotta met het citroenrasp, de bieslook en olijfolie. Breng op smaak met peper.

3

Besmeer de sneetjes brood met de citroenricotta. Verdeel de komkommerlinten erover. Breng op smaak met versgemalen peper.