bewaar
Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix
Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix
bewaar

Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix

Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

volkoren havermout

600 ml

halfvolle melk

2 tl

gemalen kaneel

4

bananen

2 el

100% pindakaas met stukjes pinda's

20 g

AH verrijker zaden en pitten mix

Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.

Aan de slag

1

Doe de havermout met de melk en kaneel in een steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat al roerend 10 min. inkoken.

2

Prak ondertussen de helft van de bananen fijn en roer door de havermout. Snijd de rest van de bananen in plakjes.

3

Verdeel de havermout over kommen. Verdeel de pindakaas, plakjes banaan en zaden- en pittenmix erover.