bewaar
Broodje carpaccio
Broodje carpaccio
bewaar

Broodje carpaccio

Niet voor niets een klassieker: broodje carpaccio. Lekker bij een lunchroom, maar misschien nóg wel lekkerder zelfgemaakt.

10 min. bereiden
8 min. oventijd
1waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

afbakciabattina's

40 g

rucola

123 g

AH Biologisch carpaccio met kaas, dressing en pijnboompitten

2 el

verse groene pesto

3 el

mayonaise

6

koelverse semi-gedroogde cherry tomaatjes

1 el

kappertjes

Niet voor niets een klassieker: broodje carpaccio. Lekker bij een lunchroom, maar misschien nóg wel lekkerder zelfgemaakt.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Meng de pesto met de mayonaise en een ½ el kappertjesvocht (per 2 personen).

3

Halveer de gedroogde tomaatjes. Snijd de ciabattina's open en besmeer beide zijden met de helft van de pestomayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola, kappertjes, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover.

4

Besprenkel met de rest van de pestomayonaise, breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer.