bewaar
Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos
Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos
bewaar

Kleine wentelteefjes met pasta en crumble van speculoos

Wow! Deze kleine wentelteefjes met speculoos pasta én crumble zijn pas echt om je vingers bij af te likken, zo lekker.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

brioche brood

2

middelgrote eieren

150 ml

halfvolle melk

30 g

ongezouten roomboter

75 g

speculoospasta

50 g

speculoos

225 g

verse frambozen

Wow! Deze kleine wentelteefjes met speculoos pasta én crumble zijn pas echt om je vingers bij af te likken, zo lekker.

Aan de slag

1

Snijd de brioche in 4 plakken (per 4 personen). Snijd elke plak in 9 gelijke stukken van 2-3 cm en doe in een lage schaal.

2

Klop de eieren los met de melk, schenk over de stukken brioche en schep om.

3

Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in ca. 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om.

4

Doe ondertussen de speculoospasta in een vuurvaste kom. Hang de kom in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de speculoospasta smelten (au bain-marie).

5

Verkruimel de koekjes fijn. Verdeel de briochestukken over borden en verdeel de gesmolten speculoospasta erover. Garneer met de speculooskruim en verse frambozen.

serveertipServeer dit gerecht eens met geraspte kokos.