Zuppa inglese
Zuppa inglese

Zuppa inglese

Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.

15 min. bereiden
1 uur wachten
128waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

brioche brood

100 ml

frambozensap

100 g

verse frambozen

100 g

verse rode bes

200 ml

vanillevla

1

chocoladeschrijfstift

Dit heb je nodig

  • glazen op een voetje

  • satéprikker

Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.

Aan de slag

1

Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glazen ermee. Besprenkel de brioche met de frambozensap. Verdeel de frambozen en rode bessen erover. Vul elk glas met slagroomvla. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.

2

Trek met de chocoladeschrijfstift 6 lijntjes van chocoladesaus over de vla. Trek met de satéprikker lijntjes dwars op de chocoladelijntjes zodat een mooi patroon ontstaat en serveer.

tip

combinatietipLekker met extra marsala (zoete Italiaanse wijn). Meng 50 ml met 50 ml frambozensap en besprenkel de brioche ermee.

bewaartipJe kunt de zuppa inglese 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Trek vlak voor het serveren de lijntjes chocoladesaus over de vla.