Zuppa inglese
Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.
260 kcal
15 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
200 gram brioche broden
brioche broden
100 ml frambozensap
frambozensap
100 gram verse frambozen
verse frambozen
100 gram verse rode bessen
verse rode bessen
200 ml vanillevla
vanillevla
1 chocoladeschrijfstift
chocoladeschrijfstift
Dit heb je nodig
glazen op een voetje
satéprikker
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 12 - Kerst lukt!
Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glazen ermee. Besprenkel de brioche met de frambozensap. Verdeel de frambozen en rode bessen erover. Vul elk glas met slagroomvla. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Trek met de chocoladeschrijfstift 6 lijntjes van chocoladesaus over de vla. Trek met de satéprikker lijntjes dwars op de chocoladelijntjes zodat een mooi patroon ontstaat en serveer.
- combinatietipLekker met extra marsala (zoete Italiaanse wijn). Meng 50 ml met 50 ml frambozensap en besprenkel de brioche ermee.
- bewaartipJe kunt de zuppa inglese 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Trek vlak voor het serveren de lijntjes chocoladesaus over de vla.
Zuppa inglese
Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.

nagerecht
4 personen
260 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glazen ermee. Besprenkel de brioche met de frambozensap. Verdeel de frambozen en rode bessen erover. Vul elk glas met slagroomvla. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Trek met de chocoladeschrijfstift 6 lijntjes van chocoladesaus over de vla. Trek met de satéprikker lijntjes dwars op de chocoladelijntjes zodat een mooi patroon ontstaat en serveer.
combinatietip:Lekker met extra marsala (zoete Italiaanse wijn). Meng 50 ml met 50 ml frambozensap en besprenkel de brioche ermee.
bewaartip:Je kunt de zuppa inglese 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Trek vlak voor het serveren de lijntjes chocoladesaus over de vla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g brioche broden
100 ml frambozensap
100 g verse frambozen
100 g verse rode bessen
200 ml vanillevla
1 chocoladeschrijfstift
Dit heb je nodig
glazen op een voetje
satéprikker




