bewaar
Havermout met kokoskwark en mango
Havermout met kokoskwark en mango
bewaar

Havermout met kokoskwark en mango

Havermout is voedzaam en een heerlijke basis voor lekkere ontbijtjes. Zoals in deze variant met kokoskwark en mango.

10 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 ml

water

150 g

volkoren havervlokken

70 g

rozijnen

1

eetrijpe mango

40 g

ongezouten pecannoten

300 g

proteine kwark kokos lactosevrij

½ tl

kaneel

Havermout is voedzaam en een heerlijke basis voor lekkere ontbijtjes. Zoals in deze variant met kokoskwark en mango.

Aan de slag

1

Breng in een steelpan het water samen met de havermout, rozijnen en een snufje zout aan de kook. Laat 3 minuten al roerend op laag vuur doorkoken. Laat iets afkoelen.

2

Snijd de mango in blokjes en hak de pecannoten grof. Meng ¾ van de kokoskwark door de havermout en verdeel over diepe kommen. Verdeel de mango erover.

3

Schep de rest van de kwark erop en bestrooi met de pecannoten en kaneel.