Salade van meloen en venkel

Een barbecue is niet compleet zonder frisse salade, dus deze salade van meloen en venkel is alles wat je nodig hebt: zoet en verfrissend tegelijk.

10 min. bereiden

4.8/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

2021 nr. 06 - Stapel op de zomer

Aan de slag

  1. Schil en snijd de meloen in parten. Verwijder de zaden. Snijd de partjes in dunne plakjes. Snijd harde stukken van de venkel en snijd de knol in de lengte in dunne plakjes. Snijd de dille grof. Meng de meloen, venkel en dille in een grote kom met het zeezout.

  2. Meng de crème fraîche met de mosterd, honing, olie en azijn tot een dikke dressing. Breng op smaak met peper. Meng de dressing door de meloen-venkelsalade en verdeel de kapperappeltjes over de salade.

Wat vond je van dit recept?

Salade van meloen en venkel

Een barbecue is niet compleet zonder frisse salade, dus deze salade van meloen en venkel is alles wat je nodig hebt: zoet en verfrissend tegelijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig