bewaar
Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast
Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast
bewaar

Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast

Mozzarella is al lekker, maar de met room gevulde versie a.k.a. burrata is nóg lekkerder. In dit recept gebruik je burratine, de kleine variant van burrata.

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

romaatjes

½ el

milde olijfolie

160 g

pan de ajo knoflooktoast

150 g

burratine

Mozzarella is al lekker, maar de met room gevulde versie a.k.a. burrata is nóg lekkerder. In dit recept gebruik je burratine, de kleine variant van burrata.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de romaatjes met de olijfolie en bestrooi met peper en zeezout. Rooster de tomaatjes 10 min. Verkruimel ondertussen 2 toasts met je handen.

2

Verdeel de burratine over een schaal, leg de geroosterde tomaatjes erop en bestrooi met de verkruimelde knoflooktoast. Leg de rest van de toast ernaast en bestrooi met zwarte peper.

variatietip In plaats van de burratine kun je ook mini-mozzarella gebruiken.