bewaar
Volkorenknäckebröd met tomaat en eikruim
Volkorenknäckebröd met tomaat en eikruim
bewaar

Volkorenknäckebröd met tomaat en eikruim

Wist je dat knäckebröd in het Zweeds breekbrood betekent? Dan is dat nu kraakhelder!

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

8 porties

4

middelgrote eieren

2

trostomaten

8 stuks

volkorenknäckebröd

1 tl

gedroogde oregano

Wist je dat knäckebröd in het Zweeds breekbrood betekent? Dan is dat nu kraakhelder!

Aan de slag

1

Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en prak met een vork. Snijd ondertussen de tomaten in plakken.

2

Beleg het knäckebröd met de plakken tomaat en verdeel het eikruim erover. Bestrooi met de oregano en breng op smaak met peper.