bewaar
Crispbread met zuivelspread, radijs en ei (advertorial)
Crispbread met zuivelspread, radijs en ei (advertorial)
bewaar

Crispbread met zuivelspread, radijs en ei (advertorial)

Deze vegetarische lunch is een eitje! Op een crispy cracker met zuivelspread en radijs.

10 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

8 porties

4

middelgrote eieren

5 g

verse bieslook

100 g

zuivelspread light

75 g

radijsjes

8

WeCare crispbread

½ tl

sumak

Deze vegetarische lunch is een eitje! Op een crispy cracker met zuivelspread en radijs.

Aan de slag

1

Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 7 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn en meng met de zuivelspread, peper en eventueel zout. Snijd de radijs in dunne plakjes.

3

Besmeer de crackers met de zuivelspread. Snijd de eieren in plakjes en verdeel samen met de radijs over de crackers. Bestrooi met de sumak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crispbread met zuivelspread, radijs en ei (advertorial)

Deze vegetarische lunch is een eitje! Op een crispy cracker met zuivelspread en radijs.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig