Vegetarische wraps van de BBQ

Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!

425 kcal

20 min. bereiden

4.8/5

(15)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 bosuitjes

    bosuitjes

  • 400 gram zwarte bonen in blik

    zwarte bonen in blik

  • 4 grote tortillawraps

    grote tortillawraps

  • 8 eetlepel red Mexican salsa

    red Mexican salsa

  • 150 gram geraspte cheddar

    geraspte cheddar

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • visklem


Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snijd de bosuitjes in ringen. Spoel de bonen onder koud stromend water.

  2. Bestrijk elke wrap met 2 el salsa.Verdeel achtereenvolgens de kaas, bosui en bonen over de wraps. Rol de wraps op.

  3. Doe 2 wraps in de visklem. Leg de klem 6-8 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal uit de klem en serveer direct. Gril de andere wraps op dezelfde manier.

  • combinatietipLekker met zure room en guacamole.
  • variatietipLiever iets minder pittig? Neem dan in plaats van de red Mexican salsa de salsa mild.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische wraps van de BBQ

Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig