Vegetarische wraps van de BBQ
Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!
425 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 bosuitjes
bosuitjes
400 gram zwarte bonen in blik
zwarte bonen in blik
4 grote tortillawraps
grote tortillawraps
8 eetlepel red Mexican salsa
red Mexican salsa
150 gram geraspte cheddar
geraspte cheddar
Dit heb je nodig
barbecue
visklem
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2022 nr. 05 - Zin in de zomer!
Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snijd de bosuitjes in ringen. Spoel de bonen onder koud stromend water.
Bestrijk elke wrap met 2 el salsa.Verdeel achtereenvolgens de kaas, bosui en bonen over de wraps. Rol de wraps op.
Doe 2 wraps in de visklem. Leg de klem 6-8 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal uit de klem en serveer direct. Gril de andere wraps op dezelfde manier.
- combinatietipLekker met zure room en guacamole.
- variatietipLiever iets minder pittig? Neem dan in plaats van de red Mexican salsa de salsa mild.
Vegetarische wraps van de BBQ
Deze makkelijke vegetarische wraps zijn ook heerlijk met wat zure room of guacamole!

bijgerecht
4 personen
425 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg voor medium hitte. Snijd de bosuitjes in ringen. Spoel de bonen onder koud stromend water.
Bestrijk elke wrap met 2 el salsa.Verdeel achtereenvolgens de kaas, bosui en bonen over de wraps. Rol de wraps op.
Doe 2 wraps in de visklem. Leg de klem 6-8 min. op de barbecue, zodat de kaas smelt en er grillstrepen ontstaan. Keer heel regelmatig, want de wraps kleuren snel. Haal uit de klem en serveer direct. Gril de andere wraps op dezelfde manier.
combinatietip:Lekker met zure room en guacamole.
variatietip:Liever iets minder pittig? Neem dan in plaats van de red Mexican salsa de salsa mild.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 bosuitjes
400 g zwarte bonen in blik
4 grote tortillawraps
8 el red Mexican salsa
150 g geraspte cheddar
Dit heb je nodig
barbecue
visklem




