Volkorenbrood met kaas en radijs
Volkorenbrood met kaas en radijs
bewaar
bewaar

Volkorenbrood met kaas en radijs

Een frisse start van de dag. Kies voor je ontbijt eens voor de combinatie van kaas en radijs.

10 min. bereiden
10 min. wachten
1waardering

Aan de slag

1

Was de radijs, inclusief het blad. Laat goed uitlekken. Snijd het blad van de radijs en snijd het fijn. Snijd de radijs in dunne plakjes en meng met de azijn. Laat 10 min. staan.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Beleg de sneetjes brood met de plakken kaas en verdeel het radijsblad en de radijs erover. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenbrood met kaas en radijs

Een frisse start van de dag. Kies voor je ontbijt eens voor de combinatie van kaas en radijs.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig