Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt
De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!
395 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 grote volkorenpitabroodjes
grote volkorenpitabroodjes
1.5 eetlepel BioToday Tahin wit
BioToday Tahin wit
6 eetlepel yoghurt Griekse stijl 0%
yoghurt Griekse stijl 0%
1 eetlepel citroensap
citroensap
40 gram rucola
rucola
300 gram warmgerookte zalmflakes
warmgerookte zalmflakes
Dit heb je nodig
broodrooster
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
juli 2022 - juli 2022
Verwarm de pita’s in een broodrooster volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de tahin met de Griekse yoghurt en het citroensap.
Snijd de pita’s open en vul achtereenvolgens met de helft van de tahinyoghurt, rucola, warmgerookte zalmflakes en de rest van de tahinyoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt
De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!

4 personen
395 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de pita’s in een broodrooster volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de tahin met de Griekse yoghurt en het citroensap.
Snijd de pita’s open en vul achtereenvolgens met de helft van de tahinyoghurt, rucola, warmgerookte zalmflakes en de rest van de tahinyoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 grote volkorenpitabroodjes
1½ el BioToday Tahin wit
6 el yoghurt Griekse stijl 0%
1 el citroensap
40 g rucola
300 g warmgerookte zalmflakes
Dit heb je nodig
broodrooster




