Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt

De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!

395 kcal

5 min. bereiden

4.4/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 grote volkorenpitabroodjes

    grote volkorenpitabroodjes

  • 1.5 eetlepel BioToday Tahin wit

    BioToday Tahin wit

  • 6 eetlepel yoghurt Griekse stijl 0%

    yoghurt Griekse stijl 0%

  • 1 eetlepel citroensap

    citroensap

  • 40 gram rucola

    rucola

  • 300 gram warmgerookte zalmflakes

    warmgerookte zalmflakes

Dit heb je nodig

  • broodrooster


juli 2022 - juli 2022

Aan de slag

  1. Verwarm de pita’s in een broodrooster volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de tahin met de Griekse yoghurt en het citroensap.

  2. Snijd de pita’s open en vul achtereenvolgens met de helft van de tahinyoghurt, rucola, warmgerookte zalmflakes en de rest van de tahinyoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Wat vond je van dit recept?

Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt

De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig