bewaar
Pompoenstamppot met rucola en kip
Pompoenstamppot met rucola en kip
bewaar

Pompoenstamppot met rucola en kip

Stamppot? Pompoenstamppot! Mét rucola en kip.

20 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1.2 kg

koelverse stamppotaardappel

900 g

diepvries pompoenblokjes

3 el

milde olijfolie

395 g

kipdijfilet

1½ el

gedroogde Italiaanse kruiden

100 g

zuivelspread naturel

150 g

rucola

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Stamppot? Pompoenstamppot! Mét rucola en kip.

Aan de slag

1

Kook de aardappelen in een ruime pan met water in ca. 16 min. gaar. Kook de laatste 10 min. de pompoenblokjes mee.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kipdijfilet met de helft van de Italiaanse kruiden in ca. 8 min. gaar. Keer halverwege. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Giet de aardappelen en pompoen af. Stamp de aardappel met de pompoen, zuivelspread en de rest van de Italiaanse kruiden met een pureestamper tot een puree. Meng de rucola erdoor en breng op smaak met peper.

4

Verdeel de pompoenstamppot over borden en verdeel de kip erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoenstamppot met rucola en kip

Stamppot? Pompoenstamppot! Mét rucola en kip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig