Cruesli-notenbars met abrikozen

Deze cruesli-notenbars met abrikozen staan binnen 10 min. in de oven. Even wacht en klaar. Inpakken en meenemen!

205 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd / 1 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe ⅓ van de cruesli, de eieren, olie, tahin, het vanille-extract en de dadels in de keukenmachine en maal tot een fijn mengsel.

  2. Halveer 7 abrikozen (per recept) en snijd de rest fijn. Voeg de rest van de cruesli, de bakpoeder, bloem en het zout in een grote kom. Voeg het fijne mengsel en de fijngesneden abrikozen toe en meng alles door elkaar.

  3. Bekleed de vorm met bakpapier en verdeel het mengsel gelijkmatig erover. Verdeel de abrikozen over de bovenkant en druk iets in. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Laat in ca. 1 uur helemaal afkoelen. Snijd in 14 stukken en bewaar in een afgesloten trommel.

  • bewaartipJe kunt de bars in de afgesloten trommel 5 dagen bewaren.

Cruesli-notenbars met abrikozen

Deze cruesli-notenbars met abrikozen staan binnen 10 min. in de oven. Even wacht en klaar. Inpakken en meenemen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig