Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven
Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven
bewaar
bewaar

Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven

Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

15 min. bereiden
12 min. oventijd
48waarderingen

    Aan de slag

    1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de chili sin carne toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

    2

    Verdeel de fijngesneden tomaten knoflook-ui over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de chili sin carne en de helft van de cheddar over de wraps, rol strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.

    3

    Zet de wrapstukken rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de cheddar. Bak ca. 12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.

    combinatietipLekker met zure room en koriander.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven

    Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig